Asiakkaat kertovat

Case: Astellas Pharma

Milla toimi minun coachina kolmen kuukauden ajan, vetäen läpi erittäin antoisan ja silmiä avaavan coaching prosessin. Pureuduimme esimiestyön haasteisiin, myyntitiimin ilmapiirin kehittämiseen ja tiimiytymisen tukemiseen. Milla sai minut kysymyksillään oivaltamaan lähestymistapoja, joita en olisi itse ymmärtänyt hyödyntää. Vaikeatkin asiat selkeytyivät keskustelujemme aikana ja opin tekniikoita, joita voin jatkossakin hyödyntää, kun joudun kiperien asioiden eteen. Opin, millaisia kysymyksiä voin kysyä itseltäni, saadakseni mahdollisimman laajan kuvan tilanteesta, pystyäkseni punnitsemaan erilaisia lähestymistapoja.

Olen voinut hyödyntää Millan käyttämää coaching-tekniikkaa myös omien tiimiläisteni kanssa ja auttamaan heitä itse oivaltamaan ja ratkaisemaan erilaisia työhaasteita. Coaching-prosessin aikana ymmärsin, että yksi tärkein asia tiimin vetämisessä on ihmisten henkilökohtaisten vahvuuksien kehittäminen ja hyödyntäminen coachauksen avulla, se on paras tapa motivoida ja sitouttaa työyhteisön jäseniä. Suuret kiitokset Millalle, tällainen prosessi on erittäin opettavainen ja suosittelen sitä erityisesti uusille esimiehille, sekä haastavia henkilöstöasioita kohtaaville pitempäänkin tehtävissään toimineille.

Salla Kolehmainen, Sales Manager, Astellas Pharma

Case: Hyvinvointiluotsi Oy​

Suosittelen Millaa ammattitaitoisena coachina, joka lempeästi hyvillä kysymyksillä ohjaten auttaa löytämään omaan ajatteluun uusia näkökulmia. Millan määrätietoinen eteenpäin vieminen auttoi minua saamaan asioita vauhdikkaammin liikkeelle.

Sini Rantama, Hyvinvointiluotsi Oy

Milla Helaakoski

Milla Helaakoski

KM, PsM, psykologi,
Certified Business Coach Master®

Ymmärsin, että yksi tärkein asia tiimin vetämisessä on ihmisten henkilökohtaisten vahvuuksien kehittäminen ja hyödyntäminen.