Milla coachina

Läsnäoleva coach, joka kohtaa sinut aidosti ja auttaa löytämään oman yksilöllisen tapasi menestyä johtajana

Olen koulutukseltani psykologi ja kasvatustieteen maisteri. Lisäksi olen opiskellut liiketaloutta ja henkilöstöjohtamista. Coachingista minulla on kaksi suomalaista sertifiointia: Certified Business Coach® ja Certified Business Coach Master®. Psykologina olen työskennellyt työelämän teemojen parissa usean vuoden ajan ja auttanut asiakkaideni tavoitteellisia prosesseja eteenpäin. Johtajuus, työelämän kehittäminen ja bisnes innostavat – coachina toimiminen on eriomainen tapa yhdistää nämä kaikki!

Johtajuudessa minua kiinnostavat erityisesti ihmisten johtaminen ja johtajana kasvaminen. Coachina olen mielelläni tukena näissä asioissa ja auta johtajaa kehittämään ihmistaitojaan. Johtajana toimiminen on haastava rooli, johon kohdistuu monenlaisia odotuksia ja jossa vaaditaan monipuolista osaamista. Toisaalta se tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Johtajaa coachaamalla voi auttaa koko työyhteisöä, joten coachingin vaikutukset ulottuvat laajalle ja ovat pitkäkestoisia. Se on omassa työssäni coachina erityisen innostavaa ja palkitsevaa! Missioni business coachina on tehdä suomalaisesta työelämästä inhimillisempää ja merkityksellisempää. Se auttaa johtajia ja heidän organisaatioitaan menestymään.

Coachina minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakkaani yksilöllisesti ja luoda turvallinen yhteistyösuhde, jossa voi keskustella vaikeistakin asioista. Olen aidosti läsnä ja pysähdyn oikeasti kuuntelemaan. Autan myös coachattavaa pysähtymään tilanteensa äärelle, koska uudet oivallukset tarvitsevat aikaa ja tilaa ajatella. Uskon, että aito kohtaaminen, vahva läsnäolo ja empatia ovat avaimia yhteistyöhön, joka luo muutosta ja kasvua. Autan huomaamaan onnistumisia, jotka vahvistavat itseluottamusta, ja löytämään keinoja edetä silloinkin, kun tielle tulee esteitä. Autan sinua viemään omaa prosessiasi eteenpäin askel askeleelta kohti tavoitettasi. Olen mielelläni tukena pidemmissäkin kehittymisprosesseissa.

Coachina olen saanut myönteistä palautetta siitä, että pääsen nopeasti ”kartalle” asiakkaan tilanteesta ja osaan viedä sitä eteenpäin oivalluttavilla kysymyksillä. Autan asiakasta löytämään olennaisen ja keskittymään siihen. Coaching on käytännönläheistä kehittymistä: jokainen coachingtapaaminen vie eteenpäin ja tuo hyötyä asiakkaan työhön johtajana.

Menestys syntyy siitä, että tuntee itsensä ja osaa hyödyntää omaa potentiaaliaan. Siksi rohkaisen asiakkaitani tutkimaan tilannettaan pintaa syvemmältä. Autan tunnistamaan arvoja, jotka luovat vahvaa perustaa johtajuudelle ja vahvuuksia, jotka vievät eteenpäin.

Olen ammatticoachien kansainvälisen järjestön International Coach Federationin (ICF) jäsen. Se tarkoittaa, että olen sitoutunut oman ammattitaitoni kehittämiseen sekä noudattamaan coaching-työn eettisiä sääntöjä, jotka takaavat coachingin laadun.

Coachaan tietoturvallisen videoyhteyden välityksellä, puhelimitse tai asiakkaan tiloissa.

Tervetuloa asiakkaakseni! Ota yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voin auttaa sinua.

Milla Helaakoski

Milla Helaakoski

KM, PsM, psykologi,
Certified Business Coach Master®

Uskon, että aito kohtaaminen, vahva läsnäolo ja empatia ovat avaimia yhteistyöhön, joka luo muutosta ja kasvua.